is dè nieuwe veilingsite van Nederland!

Een omgeving voor echte veilingen

Op HammerCentral worden producten alleen aangeboden via een veiling principe. Er kunnen dus geen producten gevonden worden met een vaste prijs, zoals op veel andere sites wel het geval is. De markt bepaald de prijs. Lees meer »Er zijn op dit moment twee soorten veilingen mogelijk: standaard bieden en automatisch prijs omlaag. Bij de tweede soort stelt u als aanbieder een start- en een minimale prijs in. Gedurende de looptijd van de veiling zal de prijs vanaf de startprijs steeds verder omlaag gaan. Een koper kan vervolgens aangeven het product voor deze prijs te willen afnemen. Pas als de veiling is beëindigd zal bekend worden wie aangegeven heeft het product voor de beste prijs te willen hebben.

Geen reclame en gesponsorde links

HammerCentral toont alleen hetgene waar het voor bedoeld is. U vindt geen reclame uitingen of gesponsorde producten op de site. HammerCentral stelt gebruikers in staat om hun producten te veilen en is geen platform voor bedrijven om reclame te maken. Bedrijven mogen natuurlijk ook producten veilen (en zo indirect reclame maken), maar hier gelden dezelfde regels als voor particulieren.

Eenvoudig zonder overbodige zaken

Veilen via HammerCentral is eenvoudig en u krijgt niet te maken met overbodig ingewikkelde handelingen. Er is duidelijk overzicht hoe het met uw veiling(en) verloopt en de belangrijke mededelingen krijgt u direct via de email. Lees meer »